Cyklistka v Spišskej Starej Vsi neprežila zrážku s traktorom

14.07.2007 Stará Ľubovňa

Prešov 13. júla (TASR) – Mladé dievča vo veku 14 rokov sa stalo obeťou dnešnej dopravnej nehody v Spišskej Starej Vsi. Na miestnej komunikácii ju zrazil traktor a dievča zraneniam podľahlo.
Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne Magdalény Fečovej pre TASR polícia vyšetruje príčiny nehody i mieru zavinenia. Dievča sa nepodarilo oživiť ani privolanou rýchlou lekárskou pomocou.

Doplnené:
Popradskí policajti vyšetrujú príčinu a mieru zavinenia smrteľnej dopravnej nehody, ku ktorej došlo včera 13.7.2007 o 16.10 h v Spišskej Starej Vsi, na miestnej komunikácii. 11 ročné miestne dievčatko idúce na bicykli dostalo na štrkovom podklade šmyk, stratilo rovnováhu a padlo pod traktor s vlečkou, ktorá ho prešla kolesom. Aj keď sa zranenú snažili privolaní záchranári oživovať, žiaľ pokus sa nevydaril a mladá pacietka na následky zranení podľahla. Na miesto nehody polícia privolala aj znalca z odboru dopravy. Telo nebohej bolo prevezené na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosoťou v Poprade, kde bude vykonaná pitva. Policajti u vodiča traktora nezistili prítomnosť alkoholu. Hmotná škoda nebola spôsobená. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark